De beste service     |      Korting tot wel 80%      |      Duurzame vloeren      |      De goedkoopste van NL     |     Heel vaak de ondervloer gratis     |     Kom langs voor extra kassakorting!

Plak PVC vloeren

Plak pvc vloeren dienen verlijmd te worden op de ondergrond, dit houdt in dat elke plank los van elkaar wordt gelijmd aan de ondervloer of betonnen dekvloer. Het grote voordeel hiervan is dat deze vloeren tegen elkaar aan liggen maar niet aan elkaar vast. Mocht u ooit een beschadiging hebben, kan een plankje middenin de woonkamer makkelijk vervangen worden voor een nieuw plankje. Dit is de reden dat horecagelegenheden vaak voor een plak PVC vloer kiezen. Dit is dus ook ideaal voor een druk huishouden met zowel huisdieren als kinderen.

Bekijk hieronder alle Plak PVC vloeren

Trendlaminaat heeft een ruime collectie met Plak PVC vloeren. Alle vloeren hebben verschillende eigenschappen, zodat we altijd de perfecte vloer kunnen vinden voor uw situatie. U kunt gebruik maken van de filters om op specifieke eigenschappen te zoeken. Neem hieronder een kijkje in ons assortiment met Plak PVC vloeren.

Filters

Merken
Optie selecteren
Merken
Meer
Type product
Optie selecteren
Type product
Meer
Kleur
Optie selecteren
Kleur
Meer
Dikte
Dikte
Meer
Merken
Merken
Meer
Type product
Type product
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Breedte
Breedte
Groef
Groef

Kortingen tot wel 80%. Gigantische leegverkoop!

Kom langs en PROFITEER ook! Extra kassakorting!

Waarom kiezen voor Trendlaminaat

5/5

Steve Zeegelaar

Het is zeer de moeite waard om hier je laminaat te kopen. Wij zijn zeer tevreden over de prettige advies. We genieten intens van onze laminaat. Je wordt op een zeer vriendelijke manier geholpen.
5/5

Ibrahim Cetin

Snelle levering, prettige communicatie en de heren van het leggen zijn super snel!! Al met al een hele fijne ervaring.
5/5

Hans Geerlings

Het gaat niet om de winst maar om een tevreden klant! Top zaak, zeker een aanrader!
5/5

Michel Wester

Recent hier een nieuwe laminaatvloer gekocht, inclusief ondervloer en deze laten plaatsen. De aankoop van de vloer ging lekker vlot en prettig. Erg fijne service en zeer blij met het strakke eindresultaat!

Persoonlijk advies

Geen verschuivende planken

Vrijwel de meeste mensen weten dat een plak PVC vloer op de ondergrond verlijmt moet worden. Dit houdt in dat iedere plank één voor één op de ondervloer aangebracht wordt met behulp van supersterk lijm. Hierdoor blijft de vloer altijd op zijn plek liggen wat ervoor zorgt dat u zich geen zorgen hoeft te maken over verschuivende planken. Ideaal dus als u een druk huishouden heeft met zowel huisdieren als kinderen. Wilt u g een nieuwe vloer die een warme uitstraling met zich
meebrengt en ook nog eens strak te leggen is? Dan is plak PVC precies waar u naar op zoek bent. Ook de ideale vloer in combinatie met uw vloerverwarming. 

Merken in ons assortiment