De beste service     |      Korting tot wel 80%      |      Duurzame vloeren      |      De goedkoopste van NL     |     Heel vaak de ondervloer gratis     |     Kom langs voor extra kassakorting!

Duurzaamheid bij Trendlaminaat

Bij Trendlaminaat geloven we in de kracht van duurzaamheid en het creëren van vloeren die niet alleen prachtig zijn, maar ook goed zijn voor de planeet. Daarom werken we voornamelijk samen met leveranciers die hun pvc- en laminaatvloeren produceren met gerecycled Europees hout en pvc.

Bekijk hieronder alle Duurzame vloeren

Trendlaminaat heeft een ruime collectie met duurzame vloeren. Alle vloeren hebben verschillende eigenschappen, zodat we altijd de perfecte vloer kunnen vinden voor uw situatie. U kunt gebruik maken van de filters om op specifieke eigenschappen te zoeken. Neem hieronder een kijkje in ons assortiment met duurzame vloeren.

Filters

Merken
Optie selecteren
Merken
Meer
Type product
Optie selecteren
Type product
Meer
Kleur
Optie selecteren
Kleur
Meer
Dikte
Dikte
Meer
Type product
Type product
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Breedte
Breedte
Groef
Groef

Kortingen tot wel 80%. Gigantische leegverkoop!

Kom langs en PROFITEER ook! Extra kassakorting!

Onze Toewijding aan Gerecyclede Materialen

We zijn trots om te zeggen dat een aanzienlijk deel van onze vloerproducten gemaakt is van gerecyclede materialen. Het gebruik van gerecycled Europees hout en pvc is niet alleen een ecologische keuze, maar het zorgt er ook voor dat we bijdragen aan het verminderen van de hoeveelheid afval en het behouden van kostbare natuurlijke hulpbronnen.

Milieuvriendelijke Productie

Onze leveranciers zetten zich in voor milieuvriendelijke productiemethoden. Ze zorgen ervoor dat het gebruik van chemicaliën tot een minimum wordt beperkt en dat energie-efficiënte technologieën worden gebruikt om de impact op het milieu te verminderen. Dit betekent dat u niet alleen een prachtige vloer krijgt, maar ook een die bijdraagt aan een groenere toekomst.

Een Duurzame Keuze voor uw Huis

Wanneer u voor Trendlaminaat kiest, kiest u voor duurzaamheid zonder compromissen te hoeven sluiten op het gebied van stijl en kwaliteit. Onze vloeren zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ze dragen ook bij aan een beter milieu. Met onze selectie van gerecycled Europees hout en pvc-vloeren kunt u met een gerust hart genieten van uw interieur, wetende dat u een verstandige keuze voor de planeet hebt gemaakt.

Dankzij onze toewijding aan duurzaamheid, kunt u bij Trendlaminaat niet alleen een vloer kiezen die bij uw stijl past, maar ook bij uw waarden. Samen kunnen we een positieve impact hebben op de wereld om ons heen, terwijl we genieten van de schoonheid en het comfort van onze vloeren.

Welkom bij Trendlaminaat, waar stijl en duurzaamheid samenkomen in elke vloer die we leveren. 

Waarom kiezen voor Trendlaminaat

5/5

Steve Zeegelaar

Het is zeer de moeite waard om hier je laminaat te kopen. Wij zijn zeer tevreden over de prettige advies. We genieten intens van onze laminaat. Je wordt op een zeer vriendelijke manier geholpen.
5/5

Ibrahim Cetin

Snelle levering, prettige communicatie en de heren van het leggen zijn super snel!! Al met al een hele fijne ervaring.
5/5

Hans Geerlings

Het gaat niet om de winst maar om een tevreden klant! Top zaak, zeker een aanrader!
5/5

Michel Wester

Recent hier een nieuwe laminaatvloer gekocht, inclusief ondervloer en deze laten plaatsen. De aankoop van de vloer ging lekker vlot en prettig. Erg fijne service en zeer blij met het strakke eindresultaat!

Persoonlijk advies

Merken in ons assortiment