De beste service     |      Korting tot wel 80%      |      Duurzame vloeren      |      De goedkoopste van NL     |     Heel vaak de ondervloer gratis     |     Kom langs voor extra kassakorting!

Plinten

Bij Trendlaminaat Hebben wij Hoge muurplinten in alle kleuren van wit tot zwart of in vloerkleur. Deze hoge plinten kunnen al voorgelakt besteld worden, zodat u alleen nog maar hoeft te plaatsen. Wij kunnen dit uiteraard ook voor u laten monteren door onze leggers. Plakplinten leveren wij in vloerkleur, deze zijn makkelijk op uw laminaat of pvc vloer te bevestigen door middel van de plakstrip aan de onderkant. Wilt u zelf hoge plinten plaatsen? Zorg ervoor dat u de juiste kit gebruikt, zodat de hoge plinten goed aan de wand worden bevestigd, ook is een verstekbak benodigd om de plinten op maat te maken.

Hoge plinten
Bij Trendlaminaat Hebben wij Hoge muurplinten in alle kleuren van wit tot zwart of in vloerkleur. Deze hoge plinten kunnen al voorgelakt besteld worden, zodat u alleen nog maar hoeft te plaatsen. Wij kunnen dit uiteraard ook voor u laten monteren door onze leggers.

Plakplinten
Plakplinten leveren wij in vloerkleur, deze zijn makkelijk op uw laminaat of pvc vloer te bevestigen door middel van de plakstrip aan de onderkant.

Doe het zelf: Hoge plinten
Zelf hoge plinten plaatsen? Zorg ervoor dat u de juiste kit gebruikt, zodat de hoge plinten goed aan de wand worden bevestigd, ook is een verstekbak benodigd om de plinten op maat te maken. Vraag ons om gratis advies op maat. 

Plinten

Trendlaminaat heeft een ruime collectie met plinten. Alle vloeren hebben verschillende eigenschappen, zodat we altijd de perfecte vloer kunnen vinden voor uw situatie. U kunt gebruik maken van de filters om op specifieke eigenschappen te zoeken. Neem hieronder een kijkje in ons assortiment met plinten.

Filters

Merken
Optie selecteren
Merken
Meer
Type product
Optie selecteren
Type product
Meer
Kleur
Optie selecteren
Kleur
Meer
Dikte
Dikte
Meer
Merken
Merken
Meer
Type product
Type product
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Breedte
Breedte
Groef
Groef

Kortingen tot wel 80%. Gigantische leegverkoop!

Kom langs en PROFITEER ook! Extra kassakorting!

Waarom kiezen voor Trendlaminaat

5/5

Steve Zeegelaar

Het is zeer de moeite waard om hier je laminaat te kopen. Wij zijn zeer tevreden over de prettige advies. We genieten intens van onze laminaat. Je wordt op een zeer vriendelijke manier geholpen.
5/5

Ibrahim Cetin

Snelle levering, prettige communicatie en de heren van het leggen zijn super snel!! Al met al een hele fijne ervaring.
5/5

Hans Geerlings

Het gaat niet om de winst maar om een tevreden klant! Top zaak, zeker een aanrader!
5/5

Michel Wester

Recent hier een nieuwe laminaatvloer gekocht, inclusief ondervloer en deze laten plaatsen. De aankoop van de vloer ging lekker vlot en prettig. Erg fijne service en zeer blij met het strakke eindresultaat!

Persoonlijk advies

Merken in ons assortiment