De beste service     |      Korting tot wel 80%      |      Duurzame vloeren      |      De goedkoopste van NL     |     Heel vaak de ondervloer gratis     |     Kom langs voor extra kassakorting!

Goedkoop Laminaat

Dan bent u bij Trendlaminaat Enschede aan het juiste adres. Goedkoop en goed laminaat. Wij hebben veel soorten goedkope laminaat vloeren evenals restpartijen laminaat op de pallets. De goedkope laminaat voorraad wisselt erg snel, het beste is om contact met ons op te nemen over de kleuren goedkoop laminaat die voorradig zijn. Ook voor uw goedkope laminaat vloer in Hengelo, Almelo kunt u bij ons terecht. 

Goedkoop laminaat kopen bij Trendlaminaat

Bij Trendlaminaat hebben wij honderden soorten goedkoop laminaat, welke wel gewoon van topkwaliteit zijn. Al vanaf 5.99 per m2 kunt u bij ons slagen voor uw nieuwe vloer. Wij kopen grote hoeveelheden bij de beste leveranciers en hebben hierdoor altijd een scherpe prijs in onze winkels. Kom gerust langs om de mooiste laminaatvloeren te ontdekken tegen de beste prijs. Hierbij krijgt u ook nog eens een persoonlijke service en geven we u het beste advies.

Filters

Merken
Optie selecteren
Merken
Meer
Type product
Optie selecteren
Type product
Meer
Kleur
Optie selecteren
Kleur
Meer
Dikte
Dikte
Meer
Merken
Merken
Meer
Type product
Type product
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Breedte
Breedte
Groef
Groef

Kortingen tot wel 80%. Gigantische leegverkoop!

Kom langs en PROFITEER ook! Extra kassakorting!

Waarom kiezen voor Trendlaminaat

5/5

Steve Zeegelaar

Het is zeer de moeite waard om hier je laminaat te kopen. Wij zijn zeer tevreden over de prettige advies. We genieten intens van onze laminaat. Je wordt op een zeer vriendelijke manier geholpen.
5/5

Ibrahim Cetin

Snelle levering, prettige communicatie en de heren van het leggen zijn super snel!! Al met al een hele fijne ervaring.
5/5

Hans Geerlings

Het gaat niet om de winst maar om een tevreden klant! Top zaak, zeker een aanrader!
5/5

Michel Wester

Recent hier een nieuwe laminaatvloer gekocht, inclusief ondervloer en deze laten plaatsen. De aankoop van de vloer ging lekker vlot en prettig. Erg fijne service en zeer blij met het strakke eindresultaat!

Persoonlijk advies

Merken in ons assortiment