De beste service     |      Korting tot wel 80%      |      Duurzame vloeren      |      De goedkoopste van NL     |     Heel vaak de ondervloer gratis     |     Kom langs voor extra kassakorting!

XXL Laminaat

XXL laminaat wordt steeds populairder en geeft een woning een ruimtelijk effect, doordat er minder voegen in de vloer zitten. Deze decoren zijn extra breed tot wel 32cm en makkelijk te leggen. Brede planken laminaat geven een ruimtelijk effect aan de ruimte waar deze brede planken geplaatst worden. Vaak hebben XL laminaat vloeren een makkelijker (easyclick)  kliksysteem waardoor u plank voor plank kunt leggen. De XL laminaat vloer planken zijn 8mm en 24cm breed tot 32 cm bij de XXL laminaat vloeren. Bij Trendlaminaat kunt u de XL brede laminaat vloer planken meenemen naar huis om in desbetreffende ruimte te beoordelen. 

Bekijk hieronder alle XXL Laminaat vloeren

Trendlaminaat heeft een ruime collectie met XXL laminaat vloeren. Alle vloeren hebben verschillende eigenschappen, zodat we altijd de perfecte vloer kunnen vinden voor uw situatie. U kunt gebruik maken van de filters om op specifieke eigenschappen te zoeken. Neem hieronder een kijkje in ons assortiment met XXL laminaat vloeren.

Filters

Merken
Optie selecteren
Merken
Meer
Type product
Optie selecteren
Type product
Meer
Kleur
Optie selecteren
Kleur
Meer
Dikte
Dikte
Meer
Merken
Merken
Meer
Type product
Type product
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Breedte
Breedte
Groef
Groef

Kortingen tot wel 80%. Gigantische leegverkoop!

Kom langs en PROFITEER ook! Extra kassakorting!

Waarom kiezen voor Trendlaminaat

5/5

Steve Zeegelaar

Het is zeer de moeite waard om hier je laminaat te kopen. Wij zijn zeer tevreden over de prettige advies. We genieten intens van onze laminaat. Je wordt op een zeer vriendelijke manier geholpen.
5/5

Ibrahim Cetin

Snelle levering, prettige communicatie en de heren van het leggen zijn super snel!! Al met al een hele fijne ervaring.
5/5

Hans Geerlings

Het gaat niet om de winst maar om een tevreden klant! Top zaak, zeker een aanrader!
5/5

Michel Wester

Recent hier een nieuwe laminaatvloer gekocht, inclusief ondervloer en deze laten plaatsen. De aankoop van de vloer ging lekker vlot en prettig. Erg fijne service en zeer blij met het strakke eindresultaat!

Persoonlijk advies

Merken in ons assortiment