De beste service     |      Korting tot wel 80%.      |     De goedkoopste van NL     |     Heel vaak de ondervloer gratis     |     Kom langs voor extra kassakorting!
De beste service     |      Korting tot wel 80%.      |     De goedkoopste van NL     |     Heel vaak de ondervloer gratis     |     Kom langs voor extra kassakorting!

Vloeren Enschede

Er zijn veel verschillende soorten vloeren om uit te kiezen bij het een vloer kopen Enschede. Elk met eigen kwaliteiten, voordelen en nadelen. Wil jij een vloer kopen Enschede, maar weet je niet precies voor welke vloer je moet kiezen? Hieronder lichten wij de verschillende soorten vloeren die je kunt kopen kort toe, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Op deze manier kun je de vloer kiezen die het beste bij jouw behoeften past!

Bekijk hieronder alle vloeren

Trendlaminaat heeft een ruime collectie met laminaat vloeren. Alle vloeren hebben verschillende eigenschappen, zodat we altijd de perfecte vloer kunnen vinden voor uw situatie. U kunt gebruik maken van de filters om op specifieke eigenschappen te zoeken. Neem hieronder een kijkje in ons assortiment met laminaat vloeren.

Filters

Merken
Select some options
More
Type product
Select some options
More
Kleur
Select some options
More
Dikte
More
Merken
More
Type product
More
Kleur
More
Breedte
Groef

Kortingen tot wel 80%. Gigantische leegverkoop!

Kom langs en PROFITEER ook! Extra kassakorting!

Waarom kiezen voor Trendlaminaat

5/5

Steve Zeegelaar

Het is zeer de moeite waard om hier je laminaat te kopen. Wij zijn zeer tevreden over de prettige advies. We genieten intens van onze laminaat. Je wordt op een zeer vriendelijke manier geholpen.
5/5

Ibrahim Cetin

Snelle levering, prettige communicatie en de heren van het leggen zijn super snel!! Al met al een hele fijne ervaring.
5/5

Hans Geerlings

Het gaat niet om de winst maar om een tevreden klant! Top zaak, zeker een aanrader!
5/5

Michel Wester

Recent hier een nieuwe laminaatvloer gekocht, inclusief ondervloer en deze laten plaatsen. De aankoop van de vloer ging lekker vlot en prettig. Erg fijne service en zeer blij met het strakke eindresultaat!

Persoonlijk advies

Vloer kopen Enschede

Tijdens de zoektocht naar een vloer kopen Enschede, zijn er verschillende soorten vloeren waar je uit kunt kiezen. Denk hierbij aan houten vloeren, laminaat of PVC vloeren.

Houten vloeren

Een van de vroegste soorten vloeren is een houten vloer. Het merendeel van het eikenhout dat in Nederland voor de aanleg van houten vloeren wordt gebruikt, wordt in planken gelegd. Elke ruimte heeft een prachtige, echte uitstraling dankzij een houten vloer. Elke plank (en vloer) is anders door de nerven en knoesten in het hout. Houten vloeren zijn daarnaast zeer duurzaam en kunnen op verschillende manieren worden gelegd. Houten vloeren vereisen wel regelmatig onderhoud, zijn vaak duurder dan kunststof vloeren en zijn niet compatibel met water of vloerverwarming. Ongewenst uitzetten en krimpen kan ook veroorzaakt worden door temperatuursveranderingen.

Laminaat

De laatste jaren is een van de populairste vloersoorten in Nederland laminaat. De balanceerlaag, kernlaag, sierlaag en toplaag vormen de vier lagen van deze kunststof vloer. Het uiterlijk van de plank wordt bepaald door de sierlaag. Er is veel laminaat dat hout imiteert, maar er zijn nog veel meer ontwerpmogelijkheden. Laminaat kost vaak minder, maar heeft toch een mooie uitstraling. Laminaat werkt goed met vloerverwarming en krimpt of zet niet uit bij temperatuurschommelingen. Een bijkomend voordeel van kliklaminaat is dat je het moeiteloos met je mee kunt nemen wanneer je gaat verhuizen. Laminaat heeft het nadeel dat het uiteindelijk volledig vervangen moet worden. Dit komt doordat het moeilijk is om tijdelijke schade gemakkelijk te verwijderen.

Parket

Je kunt ook kiezen voor een parketvloer. Massief parket is volledig gemaakt van natuurlijke materialen, inclusief de planken. De twee lagen van samengesteld parket bestaan meestal uit multiplex aan de onderkant en natuurlijke materialen zoals eiken aan de bovenkant. Mooi parket heeft een knusse, moderne uitstraling. Een parketvloer gaat zeer lang mee met het juiste onderhoud en voldoende isolatie. Renovatie van het parket is mogelijk als er schade is. In het algemeen is een parketvloer wel veel duurder dan een kunststofvloer. Natuurlijk massief parket krimpt en zet daarnaast uit als reactie op temperatuursveranderingen. Daardoor kunnen kieren ontstaan.

PVC

Een andere kunststof vloer optie is PVC. PVC verschilt van vinyl doordat het vaak wat sterker is, een toplaag heeft en in stroken wordt aangebracht. PVC en laminaat zijn nu nauwelijks van elkaar te onderscheiden. PVC vloeren zijn er in allerlei stijlen en zijn redelijk geprijsd. Ze gaan daarnaast goed samen met vloerverwarming en zijn eenvoudig te onderhouden met een dweil en een stofzuiger. Een nadeel is dat er een vlakke ondergrond nodig is omdat de vloer relatief dun is. PVC kan dus niet zomaar over een bestaande vloer gelegd worden.

Tapijt

Met de toenemende populariteit van hedendaagse vloermaterialen als laminaat, PVC en vinyl, is het gebruik van tapijt juist afgenomen. Er zijn verschillende tinten, patronen en materialen beschikbaar voor tapijt. Het is ongelooflijk zacht onder de voeten en houdt de warmte vrij goed vast. Tapijt is vooral aantrekkelijk voor gebruik in de slaapkamer. Vergeleken met vinyl of laminaat is tapijt wel een stuk moeilijker schoon te houden. Helaas is er geen mogelijkheid om te dweilen. Dit betekent dat het niet altijd geschikt is in huishoudens met kleine kinderen of dieren.

Merken in ons assortiment