De beste service     |      Korting tot wel 80%.      |     De goedkoopste van NL     |     Heel vaak de ondervloer gratis     |     Kom langs voor extra kassakorting!
De beste service     |      Korting tot wel 80%.      |     De goedkoopste van NL     |     Heel vaak de ondervloer gratis     |     Kom langs voor extra kassakorting!

PVC vloer Enschede

PVC vloeren zijn steeds populairder aan het worden. Een PVC vloer kopen Enschede brengt namelijk een aantal voordelen met zich mee. Het is bijvoorbeeld een fantastische vervanger voor houten vloeren of laminaat vloeren. Doordat PVC vloeren steeds populairder worden, heb je daarnaast steeds meer keuze. Hierdoor is het makkelijker om een PVC vloer te vinden die goed bij jou en bij jouw huis past. PVC vloeren Enschede zijn dan ook een verstandige keuze.

Bekijk hieronder alle PVC vloeren

Trendlaminaat heeft een ruime collectie met PVC vloeren. Alle vloeren hebben verschillende eigenschappen, zodat we altijd de perfecte vloer kunnen vinden voor uw situatie. U kunt gebruik maken van de filters om op specifieke eigenschappen te zoeken. Neem hieronder een kijkje in ons assortiment met PVC vloeren.

Filters

Merken
Select some options
More
Type product
Select some options
More
Kleur
Select some options
More
Dikte
More
Merken
More
Type product
More
Kleur
More
Breedte
Groef

Kortingen tot wel 80%. Gigantische leegverkoop!

Kom langs en PROFITEER ook! Extra kassakorting!

Waarom kiezen voor Trendlaminaat

5/5

Steve Zeegelaar

Het is zeer de moeite waard om hier je laminaat te kopen. Wij zijn zeer tevreden over de prettige advies. We genieten intens van onze laminaat. Je wordt op een zeer vriendelijke manier geholpen.
5/5

Ibrahim Cetin

Snelle levering, prettige communicatie en de heren van het leggen zijn super snel!! Al met al een hele fijne ervaring.
5/5

Hans Geerlings

Het gaat niet om de winst maar om een tevreden klant! Top zaak, zeker een aanrader!
5/5

Michel Wester

Recent hier een nieuwe laminaatvloer gekocht, inclusief ondervloer en deze laten plaatsen. De aankoop van de vloer ging lekker vlot en prettig. Erg fijne service en zeer blij met het strakke eindresultaat!

Persoonlijk advies

PVC vloeren Enschede

Je bent misschien onzeker over de precieze definitie van een hoogwaardige PVC vloer. Hoe kunnen alle verschillende vloeren immers van elkaar verschillen? Bij de aanschaf van een PVC vloer moet je vooral letten op de grote verschillen in kwaliteit tussen de verschillende vloeren. Helaas gebruiken sommige leveranciers niet altijd de beste materialen, omdat ze de vloeren zo goedkoop mogelijk willen maken. Hierdoor is de vloer van mindere kwaliteit, wat natuurlijk zonde is. In dit PVC Enschede zitten soms ook chemicaliën die schadelijk zijn voor je gezondheid. Dit is vooral schadelijk voor honden en kleine kinderen die over de vloer kruipen. De vloeren van mindere kwaliteit kunnen daarnaast ook snel krimpen of uitzetten, waardoor er kieren in de vloer kunnen ontstaan. Gelukkig is dit niet het geval bij kwalitatieve PVC Enschede. Door een PVC vloer van hoge kwaliteit te kiezen, kun je deze problemen namelijk voorkomen. Hoewel deze wat meer kan kosten, is deze keuze wel veel beter. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat het PVC Enschede dat je installeert van hoge kwaliteit en duurzaam zal zijn.

PVC vloer kopen Enschede

De dikte van de toplaag behoort tot de meest cruciale kenmerken om rekening mee te houden bij een PVC vloer kopen Enschede. De dikte van de toplaag is gemiddeld tussen de 0,3 tot 0,7 millimeter. De kwaliteit van de PVC vloer neemt toe met de dikte van deze laag. Maar hoe bepaal je welke dikte je moet kiezen? Het gebruik van de vloer bepaalt de juiste dikte. Ligt de vloer bijvoorbeeld in een hal waar veel mensen lopen? Dan is het kiezen van een dikke laag de beste optie. Ga je de PVC vloeren leggen in de slaapkamer? Dan kan de laag wat dunner zijn.

De samenstelling van PVC vloeren Enschede

Ook is de samenstelling van de PVC vloer cruciaal. In plaats van massief PVC bestaat een goedkope PVC vloer vaak uit thermoplastische kunststof, ook wel PVC poeder genoemd. Na verloop van tijd kunnen deze poederdeeltjes vrijkomen. Er wordt met klem gewaarschuwd voor het gebruik van deze vloeren, omdat ze ongezond kunnen zijn.

PVC vloeren verschillen in kwaliteit

De kwaliteit van de beschikbare op de markt PVC vloeren kan dus behoorlijk variëren. Je kunt de vloeren uiteindelijk het beste indelen in verschillende prijsklassen. Denk hierbij aan vloeren tot 30 euro per vierkante meter en vloeren tot 40 euro per vierkante meter. De PVC vloeren die ongeveer 20 tot 30 euro per vierkante meter kosten zijn van mindere kwaliteit dan PVC vloeren die rond de 40 euro kosten per vierkante meter. De vloeren van 20 tot 30 euro per vierkante meter zijn geschikt voor minder intensief gebruik.
De PVC vloeren van een prijsklasse hoger zijn juist beter geschikt voor intensief gebruik en zullen minder snel slijten. Bij deze vloeren zijn er ook meer opties voor kleur en stijl, wat een bijkomend voordeel is. Verder heb je ook nog PVC vloeren die beginnen bij 40 euro per vierkante meter. De duurste PVC vloeren liggen boven de 40 euro per vierkante meter. Deze PVC vloeren zijn de beste die verkrijgbaar zijn en zijn vooral geschikt voor omgevingen met veel loopverkeer, zoals een kantoor of winkel.

Merken in ons assortiment