De beste service     |      Korting tot wel 80%      |      Duurzame vloeren      |      De goedkoopste van NL     |     Heel vaak de ondervloer gratis     |     Kom langs voor extra kassakorting!
De beste service     |      Korting tot wel 80%.      |     De goedkoopste van NL     |     Heel vaak de ondervloer gratis     |     Kom langs voor extra kassakorting!

Laminaat Enschede

Of je nu gaat verhuizen, je huidige huis gaat renoveren, of allebei, je zult binnenkort een belangrijke beslissing moeten nemen: wat voor soort vloer wil ik? Als je voor laminaat hebt gekozen, dan spreekt het voor zich dat je een laminaatvloer van hoge kwaliteit wilt, die bij de ruimte past en heel lang meegaat. Als je voor de allereerste keer laminaat gaat kopen, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden voordat je tot aankoop overgaat. Welke overwegingen dit precies zijn, lees je hieronder.

Bekijk hieronder alle Laminaat vloeren

Trendlaminaat heeft een ruime collectie met laminaat vloeren. Alle vloeren hebben verschillende eigenschappen, zodat we altijd de perfecte vloer kunnen vinden voor uw situatie. U kunt gebruik maken van de filters om op specifieke eigenschappen te zoeken. Neem hieronder een kijkje in ons assortiment met laminaat vloeren.

Filters

Merken
Select some options
Merken
More
Type product
Select some options
Type product
More
Kleur
Select some options
Kleur
More
Dikte
Dikte
More
Merken
Merken
More
Type product
Type product
More
Kleur
Kleur
More
Breedte
Breedte
Groef
Groef

Kortingen tot wel 80%. Gigantische leegverkoop!

Kom langs en PROFITEER ook! Extra kassakorting!

Waarom kiezen voor Trendlaminaat

5/5

Steve Zeegelaar

Het is zeer de moeite waard om hier je laminaat te kopen. Wij zijn zeer tevreden over de prettige advies. We genieten intens van onze laminaat. Je wordt op een zeer vriendelijke manier geholpen.
5/5

Ibrahim Cetin

Snelle levering, prettige communicatie en de heren van het leggen zijn super snel!! Al met al een hele fijne ervaring.
5/5

Hans Geerlings

Het gaat niet om de winst maar om een tevreden klant! Top zaak, zeker een aanrader!
5/5

Michel Wester

Recent hier een nieuwe laminaatvloer gekocht, inclusief ondervloer en deze laten plaatsen. De aankoop van de vloer ging lekker vlot en prettig. Erg fijne service en zeer blij met het strakke eindresultaat!

Persoonlijk advies

Laminaat outlet Enschede

In de meeste gevallen wordt laminaat per vierkante meter aan je verkocht. Als je op zoek bent naar een goede deal, is het aan te raden om te kijken bij laminaat outlet Enschede. In dit geval weet je zeker dat je de goedkoopste prijs betaald per vierkante meter, zonder dat je in hoeft te leveren op kwaliteit. Stel, je hebt een vloer van 20 vierkante meter, dan kun je in de laminaat outlet Enschede op zoek gaan naar een mooie, kwalitatieve vloer van 20 vierkante meter. Als je laminaatvloeren wilt leggen, moet je je bewust zijn van het feit dat je naast de vloerbedekking zelf waarschijnlijk ook aanvullende zaken moet aanschaffen, zoals een ondervloer en plinten. Deze zijn vaak ook verkrijgbaar in een laminaat outlet Enschede, waardoor je in één keer klaar bent.

Laminaat kopen Enschede

Ga je laminaat kopen Enschede? Dan zijn er, naast de prijs, nog een paar punten waar je op moet letten. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte waar het laminaat komt te liggen. Welke kleur zou het beste staan in deze ruimte? Wat voor zwaar voetverkeer kun je op de vloer verwachten? En hoeveel laminaat moet je kopen om de hele ruimte van een mooie vloer te kunnen voorzien? Om te bepalen hoeveel laminaat je nodig hebt, vermenigvuldig je de lengte met de breedte van de kamer, en tel je daar ongeveer 10 procent bij op. Deze 10 procent wordt gebruikt als afsnijdruimte voor zaken als krappe hoeken en verwarmingslijdingen.

Controleer de kwaliteit

Het is belangrijk om voor een kwalitatieve vloer te kiezen wanneer je gaat laminaat kopen Enschede. Je wilt natuurlijk niet dat je de nieuwe vloer na een aantal jaar alweer moet vervangen omdat deze helemaal versleten is. Je hebt laminaat nodig van een hogere of minder hoge gebruiksklasse, afhankelijk van de hoeveelheid voetverkeer die op de vloer komt.

Heb je een ondervloer nodig?

Soms is er al een goede ondervloer aanwezig, soms moet je deze eerst nog zelf neerleggen. Ondervloeren zijn er in de meest uiteenlopende vormen en maten en net als laminaat heeft elke ondervloer zijn unieke set eigenschappen. Ondervloeren hebben verschillende functies, waaronder isolatie, demping van het geluid van voetstappen, voorkomen van vochtophoping en egaliseren van de vloer. De basisvloer die je hebt zal bepalen welk type ondervloer je nodig hebt.

Laminaat leggen op een basisvloer van hout

Oudere huizen hebben meestal funderingsvloeren die van hout zijn. Dat een houten funderingsvloer zelden vlak is, is een van de nadelen van het materiaal. Je moet in dit geval kiezen voor een ondervloer die extra vlakheid en stevigheid geeft om deze oneffenheden op te kunnen vangen.

Laminaat leggen op een basisvloer van beton

Als je in een huis of appartement woont dat relatief recent is gebouwd, is de kans groot dat de funderingsvloer van beton is. Omdat dit de meest fundamentele vloeren zijn, hoef je je minder zorgen te maken over oneffenheden, maar ben je wel gevoeliger voor de gevolgen van vocht. Daarom moet je een ondervloer kiezen die bestand is tegen vocht. Let bij een basisvloer van beton ook goed op de temperatuur van de vloer, de vloer kan namelijk sneller koud aanvoelen.

Merken in ons assortiment