De beste service     |      Korting tot wel 80%.      |     De goedkoopste van NL     |     Heel vaak de ondervloer gratis     |     Kom langs voor extra kassakorting!
De beste service     |      Korting tot wel 80%.      |     De goedkoopste van NL     |     Heel vaak de ondervloer gratis     |     Kom langs voor extra kassakorting!

Keramische tegels Enschede

Omdat er zo’n enorme keuze aan keramische tegels beschikbaar is, kan het maken van een tegelkeuze een echte uitdaging zijn. Neem bijvoorbeeld het feit dat ze er zijn in verschillende afmetingen, kleuren en materialen. Tegels van keramiek zijn daar een voorbeeld van. Deze tegels zijn uiterst duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Als je kamers wilt betegelen die veel gebruik krijgen, kan dit zeker een goed alternatief voor je zijn om te overwegen.

Bekijk hieronder alle keramische tegels

Trendlaminaat heeft een ruime collectie met keramische tegels. Alle vloeren hebben verschillende eigenschappen, zodat we altijd de perfecte vloer kunnen vinden voor uw situatie. U kunt gebruik maken van de filters om op specifieke eigenschappen te zoeken. Neem hieronder een kijkje in ons assortiment met keramische tegels. Al onze prijzen zijn weergegeven per vierkante meter (m2) en inclusief BTW.

Filters

Merken
Select some options
More
Type product
Select some options
More
Kleur
Select some options
More
Dikte
More
Merken
More
Type product
More
Kleur
More
Breedte
Groef

Kortingen tot wel 80%. Gigantische leegverkoop!

Kom langs en PROFITEER ook! Extra kassakorting!

Waarom kiezen voor Trendlaminaat

5/5

Steve Zeegelaar

Het is zeer de moeite waard om hier je laminaat te kopen. Wij zijn zeer tevreden over de prettige advies. We genieten intens van onze laminaat. Je wordt op een zeer vriendelijke manier geholpen.
5/5

Ibrahim Cetin

Snelle levering, prettige communicatie en de heren van het leggen zijn super snel!! Al met al een hele fijne ervaring.
5/5

Hans Geerlings

Het gaat niet om de winst maar om een tevreden klant! Top zaak, zeker een aanrader!
5/5

Michel Wester

Recent hier een nieuwe laminaatvloer gekocht, inclusief ondervloer en deze laten plaatsen. De aankoop van de vloer ging lekker vlot en prettig. Erg fijne service en zeer blij met het strakke eindresultaat!

Persoonlijk advies

Waar ga je de tegels leggen?

Als je een nieuwe vloer wilt leggen, is het cruciaal om rekening te houden met de manier waarop je de vloer gaat gebruiken. Als je bijvoorbeeld kinderen hebt, heb je een vloer nodig die niet snel beschadigd raakt en die bestand is tegen veel voetverkeer. Keramische tegels worden niet snel vuil en zijn daarnaast eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, wat de tegels perfect maakt voor een gezin met jonge kinderen.

De kwaliteit van keramische tegels

Bij het leggen van een tegelvloer is het ook belangrijk om rekening te houden met de PEI-waarde van de tegels. Deze waarde is een getal tussen 1 en 5 dat aangeeft hoe krasbestendig een tegel is. Hoe hoger het getal, hoe beter. Hoe lager het getal, hoe sneller een tegel zijn glans zal verliezen. Als je bijvoorbeeld de vloertegels in de badkamer opnieuw wilt doen, heb je niet meer dan een PEI-waarde van 2 nodig. Als je daarentegen van plan bent de vloertegels in druk belopen ruimten zoals de gang te vervangen, moet je tegels kiezen met een PEI-waarde van minstens 4.

Koop in één keer voldoende tegels

Bij de aankoop van keramische tegels is het aan te raden om alle tegels tegelijk te bestellen. Dit komt omdat het bakproces voor keramische tegels in partijen gebeurt. Hierdoor kunnen tegels die in afzonderlijke groepen zijn gebakken er anders uitzien dan de andere. De tegels kunnen in verschillende kleuren komen en verschillende diameters hebben. Als je bijvoorbeeld te weinig tegels hebt gekocht, moet je proberen meer tegels aan te schaffen die uit dezelfde groep komen en hetzelfde kleurnummer hebben.

De juiste afmetingen en lengterichting kiezen

Ga je het tegelwerk in de compactere ruimtes van je huis, zoals de badkamer en het toilet, vervangen door gloednieuwe tegels? Als dat het geval is, moet je natuurlijk geen hele grote tegels gebruiken. Het gebruik van kleinere tegels kan het oog doen denken dat de ruimte in werkelijkheid groter is dan hij is. Bovendien zal het leggen van de vloer in de lengterichting van de kamer helpen de aandacht te vestigen op de lengte van de ruimte. Dit is een van de meest cruciale overwegingen bij het ontwerpen van een kamer. Dit is vooral nuttig in ruimtes die aan de kleinere kant zijn.

Creëer een bepaalde uitstraling en sfeer

Het gebruik van keramische vloertegels in combinatie met een vloerverwarmingssysteem is zeer aan te bevelen. Keramische vloertegels zijn, in tegenstelling tot vloer opties zoals tapijt of houten parket, uitstekende warmtegeleiders. Behalve dat het een oplossing is die je geld kan besparen op je energierekening, heb je ook geen last meer van zaken als radiatoren en leidingen die door je hele huis liggen. Verlang je nog steeds naar het uiterlijk van hout in je huis, zelfs als je keramische vloertegels hebt laten leggen? Als dat het geval is, dan is keramisch parket de juiste keuze. Een tegelvloer die het uiterlijk heeft van een houten vloer staat bekend als keramisch parket. Omdat hout een isolator is, verspreidt de warmte van de vloerverwarming zich niet snel in de kamer. Keramisch parket geeft echter het uiterlijk van hout, terwijl de ruimte ook effectief verwarmd kan worden.

Merken in ons assortiment